Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Automate de cafea si bauturi calde
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Noi ne identificam ca un integrator de solutii si servicii (consultanta, vanzare si suport tehnic) in domeniul automatelor vending si al echipamentelor profesionale pentru prepararea cafelei si bauturilor calde.

Ne propunem sa punem la dispozitia clientilor nostri o gama diversificata de echipamente si accesorii, precum si un pachet de servicii flexibile, personalizate, care sa corespunda cerintelor fiecarui client in parte. Lasati-ne sa va ajutam sa identificati problemele cu care va confruntati si va vom oferi solutiile de care aveti nevoie.

Principalele noastre obiective sunt de a-i ajuta pe clienti sa puna la punct un plan inteligent de actiune, de a le oferi informatii detaliate pentru orice situatie cu care se confrunta si de a le pune la dispozitie ce mai buna gama de echipamente si accesorii care sa corespunda intocmai cerintelor clientilor.

Pachetul de servicii de consultanta pentru automate vending
Aceste servicii fac parte dintr-un proces mai amplu care de obicei incepe printr-o comunicare initiala prin telefon sau e-mail cu scopul de a se contura o imagine de ansamblu asupra dimensiunii proiectului si a cerintelor dvs. legate de automatele vending. In faza imediat urmatoare putem organiza o prima intalnire si vom putea analiza impreuna locatia (locatiile) unde urmeaza sa se instaleze automatele, incercand sa identificam solutiile care corespund cerintelor dvs.

Ulterior va vom inainta o oferta detaliata, specifica situatiei dvs. unice, in care va vom indica modelele de aparate si acessoriile care sunt cele mai potrivite pentru necesitatile, locatia dvs.

Acelasi proces are loc si in cazul celorlalte echipmente disponibile (espressoare, filtre de cafea etc.)

Operare, Inchiriere, Comodat
King's Coffee dispune de o echipa de agenti operatori care se ocupa cu succes de alimentarea si intretinerea zilnica a aparatelor aflate in custodia clientilor nostri. Selectia atenta si pregatirea acestora, precum si monitorizarea activitatilor zilnice ne permit sa mentinem un nivel ridicat al calitatii serviciilor noastre.

Agentii operatori si incep programul dimineata devreme pentru a evita deranjul clientilor in tipul orelor de lucru. Toti operatorii sunt angajati in urma unui proces de selectie foarte strict si urmeaza un program de instruire in cadrul firmei.

O parte a personalului nostru calificat se va deplasa la anumite locatii la intervale de timp regulate pentru a verifica starea aparatelor si se va asigura ca standardele de calitate sunt indeplinite, ca automatele sunt curate, bine aprovizionate etc.

Reteta noastra de succes consta in faptul ca adunam cele mai bune ingrediente pe care ni le ofera natura, adaugam un strop de cunoastere, un strop de experienta si unul de curaj si, in final, o lingurita plina de dragoste si grija, pentru a crea cele mai bune produse pentru cei mai exigenti consumatori.

Pentru ca o cafea buna este ca o prietenie: bogata, calda, trainica. Pur si simplu bucuria vietii!
Din Gura in Gura